PASSIONATED
BIKE
BUILDERS

BdR. Initialen van een fietsliefhebber en -technicus pur sang, Ben de Ruiter. Na jarenlang bij verschillende fietsenzaken gewerkt te hebben, waagde Ben in 2015 de sprong in het diepe en begon zijn eigen fietsenspeciaalzaak in hartje Nijkerk. Het centraal stellen van de klant en deze optimaal bedienen was van begin af aan het speerpunt van de enthousiaste ondernemer. 

Hij doet namelijk niets liever dan zijn klanten op en top gelukkig maken met de perfecte fiets voor hem of haar! Dat bleef niet onopgemerkt in Nijkerk én daarbuiten, want in enkele jaren heeft de fietsspeciaalzaak Ben de Ruiter Tweewielers een uitstekende naam opgebouwd.

Ons top team

Samen met zijn kleine maar zeer enthousiaste en deskundige team blijft Ben continu op zoek naar verbeteringen in kwaliteit en service. Om de gepassioneerde wielrenner écht van de perfecte fiets te kunnen voorzien, werd in 2018 het eigen label BdR Bikes gelanceerd. Exclusieve topfietsen die volledig naar wens kunnen worden samengesteld. De kleuren van het frame kunnen naar smaak worden gecustomized, en het gespecialiseerde team van BdR Bikes bouwt de fiets volledig met de hand op. De klant is hierdoor verzekerd van exclusiviteit en topkwaliteit.

Wat zeggen klanten over BDR

Beste service die ik al gehad heb. Super tevreden met nieuwe fiets. Super bedankt om !600!km te rijden om de fiets te leveren!!
Josia Landerwyn
Gisteren mijn zadel en stuur laten opmeten voor de juiste stand Zeer professioneel gedaan door Ben de Ruiter Super bedankt daarvoor 👍🏻🤩👏🙏
Joop Nieuwenhuizen

Langskomen in onze showroom?

Kom naar onze showroom en ontdek een wereld vol mogelijkheden! onze showroom biedt je de perfecte gelegenheid om verschillende opties te bekijken en te vergelijken. Hier kun je onze producten aanraken, voelen en ervaren, en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ben de Ruiter
Eigenaar
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Neem dan direct contact op!

Maak een afspraak