CREATING.
YOUR.
DREAMBIKE.

Bij BDR Bikes creëer je een fiets, in plaats van er één te kopen. Wat het verschil is? Dat ontdek je bij uitstek in de BDR Studio! Onze inspirerende showroom in hartje Nijkerk biedt je namelijk alles op het gebied van custombuilt racefietsen en mountainbikes. Je vindt er een aantal voorbeelden van onze high-end paradepaardjes als de S3-R en S4-R en een fantastische selectie van kwalitatieve wielsets, alle mogelijkheden in afmontage en een inspirerende CREATORWALL. De CREATORWALL geeft je een schitterende indruk van de customization-mogelijkheden. Met onze kleurstalen en online configuratortool stel je het design van jouw custom racefiets samen!

Arno Snapper

Technisch Specialist

Your life. Your bike.

Er is maar één iemand zoals jij. Met jouw stijl, smaak en fysieke eigenschappen. Daarom zijn we bij BDR Bikes ervan overtuigd dat je het beste presteert met een custombuilt racefiets of mountainbike. 

Tijdens een bezoek aan onze BDR Studio voeren we een bike fitting uit, waarbij je volledig langs de meetlat wordt gelegd. Zo bepalen we je ideale framemaat en wordt tot op de millimeter nauwkeurig de afstelling van je nieuwe fiets bepaald. Samen maken we een keuze in de uitgebreide optielijst met wielsets en afmontage-mogelijkheden. 

Ben je online al laaiend enthousiast geworden over een design, of kom je er nog niet helemaal uit? In beide gevallen is de Studio the place to be. Ontdek alle kleuren real-life en stel samen met onze customization-specialisten je droomdesign samen. Welkom in de BDR Studio!

Langskomen bij de BDR Studio?

Kom naar onze showroom en ontdek een wereld vol mogelijkheden! Je bent van harte welkom, de lekkerste koffie van Nijkerk staat voor je klaar. We nemen wel graag de tijd voor je, daarom heeft het de voorkeur als je even een afspraak maakt. Dan kan via het formulier hiernaast of door even te bellen. Welkom!

Ben de Ruiter
Customization Specialist
Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Neem dan direct contact op!

Maak een afspraak